Over ons

Kapsalon Haarzorg Haren - Uw kapper en haarwerkspecialist uit Haren (Groningen)

 Roland heeft 35 jaren kapperservaring samengebundeld in een salon waar u altijd terecht kunt voor advies en samen zullen we zoeken naar de beste oplossing voor u.

winkel aangepast
Haarwerken impressie 1

Buiten zijn specialisme knippen, kleuren en haarwerken/pruiken en haarstukjes voor dames en heren , plaatst hij ook toupets als oplossing voor kalende mannen. Dit kan door middel van tape, de semi permanente methode, of met huidlijm, de permanente methode. Dit alles gaat op een zeer professionele manier, de toupet wordt in de gewenste coupe geknipt en niemand ziet het verschil met je natuurlijke haar! 

 

Alle kennis op gebied van haarwerk en kapsalonervaring wordt door Haarzorg Haren op een verantwoorde manier ingevuld en we staan open voor uw haar(werk) wensen. Wij zullen er zorg voor dragen dat u  weer met zelfvertrouwen de deur uit gaat  door middel van een mooi haarwerk/pruik, toupet of coupe en daardoor weer gaat stralen.

Haarzorg Haren hecht aan tevreden klanten en we werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Waar gewerkt wordt kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden onstaan.

Indien u ontevreden bent over onze dienstverlening of wat voor aspect van ons bedrijf, dan nodigen we u nadrukkelijk uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Maar mocht u toch een klacht hebben waar we niet uit komen dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie ‘Uiterlijke Verzorging’ van de Stichting Geschillen commissies voor Consumentenzaken (SGC). Wij zijn hier namelijk bij aangesloten.

Het keurmerk van ANKO Haarwerkspecialist geeft aan dat diensten, vaardigheden, producten en kennis van de haarwerker voldoen aan alle eisen als erkende haarwerker, het beeldwerk van de ANKO te mogen gebruiken als logo in bedrijfsruimten, briefpapier, websites e.d.

Dit logo biedt de consument de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door onze branchevereniging en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie. Zie www.ANKO.nl
Een ANKO haarwerkspecialist- lid is keurmerk voerder wanneer getoetst is door de erkennings-commissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk regelement.

Procedure Levertijden:

De levertijden van confectiehaarwerk is in de regel binnen 2 werkdagen.
De levertijden van maathaarwerk is ongeveer 12 weken.
Bij overschrijding van de levertijd zullen we de klanten tijdig informeren

Eerste contact:
Wanneer mensen aangeven om voor een intake gesprek langs te willen komen is dit mogelijk om binnen 5 werkdagen dit te realiseren.
Het intake gesprek is altijd vrijblijvend. In dit gesprek wordt getracht om tot de best mogelijke oplossing te komen voor de klant. Alle voor en nadelen zullen worden besproken.

(Zieken)huis bezoek:
Mocht het nodig zijn om u thuis of in het ziekenhuis te bezoeken dan zullen wij dat voor u doen. Wij zullen dan de materialen meenemen die daar voor nodig zijn, zodat u in alle privacy en rust dat kunt passen.

Reserveren haarwerk:
Voor het reserveren van haarwerk bieden wij de mogelijkheid om dit voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 weken te doen.

Nazorg:
Haarzorg Haren zal met de uiterste nazorg met uw haarwerk omgaan en de klant heeft de mogelijkheid om zowel schriftelijk als digitaal te reageren.